top of page

Cursus: Het Betere Breiwerk

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023Heb je belangstelling voor of sta al je op de wachtlijst om te worden geplaatst voor de breicursus Het Betere Breiwerk, na een lange periode is er goed nieuws, er start binnenkort een nieuwe cursus Het Betere Breiwerk.


Dit najaar 2023 zal Carla Meijsen de cursus "Het betere Breiwerk" geven bij Stiel Wolwerkplaats in Bornerbroek (nabij Almelo, Overijssel). De cursistenlijst zal zowel klanten van deze locatie, als van de wachtlijst van The Dutch Knitters bevatten. Voor het laatste geldt dat als er meer belangstellenden dan plaatsen zijn, de inschrijving op volgorde van de plaats op de wachtlijst gaat.

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar info@thedutchknitters.nl.


Algemene cursusinformatie van Carla:

Er worden twee lessen op één zondag gegeven, één les in de ochtend, één les na de lunch.

De data zullen (onder voorbehoud) zijn:

Les 1 en les 2: zondag 19 nov

Les 3 en les 4: zondag 10 dec

Les 5 en les 6: zondag 21 jan

Les 7 en les 8: zondag 4 feb

Reservedatum : zondag 10 mrt
Er is bij de cursuslocatie ruime parkeergelegenheid (gratis). Kom je met het openbaar vervoer? Laat dan even weten, dan stuur ik je informatie over de mogelijkheden.


Houd bij je afweging om mee te doen rekening met het volgende:

• Bereidheid om lid te worden (eventueel anoniem) van Facebook en actief mee te doen in de besloten groep die ik voor de cursus aanmaak.

Voorwaarde voor de cursus is de verplichte actieve deelname aan de internet community. In deze besloten Facebook-groep communiceren de cursisten met elkaar, worden opdrachten gemaakt en wordt het huiswerk geplaatst. Je kan onder je eigen naam lid worden van de groep of ervoor kiezen anoniem, dus onder een schuilnaam, lid te worden van deze groep. Indien je niet wilt participeren in deze groep, is deelname aan Het Betere Breiwerk uitgesloten.

• Aanwezigheid bij de eerste cursusdag is verplicht. Kan je dan niet aanwezig zijn, dan kan je je niet inschrijven.

Voor het eventueel verkrijgen van het certificaat Het Betere Breiwerk is aanwezigheid tijdens de eerste én tenminste zes van de overige zeven lessen verplicht. Als hieraan niet kan worden voldaan, kunnen eventueel aanvullende opdrachten worden gegeven.

• Voorafgaand aan de cursus en voor iedere lesdag krijg je huiswerk op. Dit huiswerk is een essentieel onderdeel van de cursus en ik verwacht dan ook dat je het maakt. Daarnaast wordt er oefenwerk opgegeven. Het maken van het oefenwerk is niet verplicht.

• De reservedatum wordt gebruikt indien een les niet door kan gaan, bijvoorbeeld in verband met weersomstandigheden of mijn afwezigheid op een van de andere lesdagen. Zet dus ook deze datum alvast in je agenda!

• Het Betere Breiwerk is een cursus voor gevorderde breiers, je moet dus over voldoende brei-ervaring beschikken. Twijfel je daar nog aan of heb je je brei-ervaring nog niet opgegeven? Mail of bel mij, dan kunnen we bespreken of je vooraf nog iets kan bijspijkeren of beter op een later moment de cursus of een workshop kan doen.

• Prijs: € 390,- (inclusief een pakket met een winkelwaarde van circa € 50,-, lesmateriaal, lunch, koffie, thee, koek en chocolaatjes). Het pakket bevat een startvoorraad garens, een set bamboe sokkennaalden, een rondbreinaald en allerlei handige spullen voor de cursus.

Het lesgeld dient voorafgaand aan de cursus binnen de hiervoor gestelde termijn in z’n geheel te zijn voldaan.

• De maximale groepsgrootte is 12 cursisten.

• Certificaat: bij het goed doorlopen van de cursus en voldoende aanwezigheid, ontvang je tijdens de laatste les het certificaat Het Betere Breiwerk.277 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page