top of page

Band weven

Logoset Stiel_Stiel Logo - zachtgroen.pn
Bandweven STIEL Wolwerkplaats
bandweven
bandweven 2.jpg

Heb je altijd al eens kennis willen maken met het ambacht weven en/of vind je het leuk om jouw eigen (Fair Isle) project, tas of jurk af te werken met een zelf geweven band? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Er staat een Inklette loom voor je klaar. Deze mag je gedurende 4 weken gebruiken. Tijdens de eerst cursusochtend leer je hoe een Inkle loom werkt, je leert het opzetten, hevels maken en een opzetschema lezen. Je gaat weven aan de band die je opgezet hebt. Tijdens de tweede cursusochtend wordt er opnieuw een band opgezet zodat je dit goed onder de knie krijgt. Verder leer je die ochtend patronen weven via de pick up techniek.

 

De workshop wordt gegeven op onze eigen inspirerende en gezellig locatie en wordt gegeven onder deskundige leiding van Geerte Hams en Bineke Hofs. De kosten voor deze workshop bedragen € 95,-, dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Ook is een selectie aan leuke garens voor de ketting en de inslag bij de prijs inbegrepen alsmede de huurprijs voor deze 4 weken.

 

Besluit je na afloop om de Inklette aan te schaffen dan krijg je € 10,- korting op de verkoopprijs van € 60,- (de Inklette wordt compleet in elkaar gezet en afgewerkt aangeleverd).

 

Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop bedraagt 8 personen.

De volgende workshop staat voor het najaar ingepland. 

Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen middels onze contactpagina.

bottom of page